Спална соба Жаклин S, за душек 140/200, Жаклин S, бeла + црн сјај | Мебел Виденов
Жаклин S

Спална соба за душек 140/200 , бeла + црн сјај

Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 1
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 2
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 3
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 4
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 5
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 6
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 7
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 8
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 9
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 1_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 2_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 3_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 4_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 5_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 6_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 7_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 8_thumb
Спална соба Жаклин S, за душек 140/200 9_thumb
25300 ден
16900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар со лизгачки врати, комода со фиоки, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден за едностран душек или двостран душек 140/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Рамката за душекот мора да биде висока не повеќе од 4 см.
Димензии:
- кревет: L144 B204,5 H24,5/75 см.
- плакар со лизгачки врати: L117 B58 H185 см.
- комода: L70 B38 H73 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40 см.
- огледало: L70 H59,5 см.
Материјал: ламинирана иверица
Декорација: бeлa + црн сјај
Целокупниот концепт на овој комплет е универзално решение за мебел за спална соба, во кој е вклучен целиот потребен мебел. Со својата компактна големина, оваа спална соба Жаклин S е погодна за мали и средни домови. Доколку е возможно, се препорачува да купите амортизер на гас и дно. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а амортизерот помага за лесно и ефикасно користење на подрачјето под душекот со цел да се складираат постелнина и многу повеќе.
Плакарот е направен со лизгачки механизам со носивост до 50 кг. на врата, што ја обезбедува неопходната стабилност во секојдневната употреба,  опремен е со прилагодливи ногарки за прецизно израмнување. Внатрешниот распоред на плакарот е исклучително функционален: тој е поделен на два дела, едниот дел содржи две шипки за облека, а вториот дел - три полици. Задниот дел од плакарот е изработен од МДФ и за да се олесни нејзиниот транспорт, се состои од неколку модули кои се поврзани за време на монтажата. Комодата и шкафчињата се опремени со пластични нивоа за израмнување и рачки од алуминиум 160 мм. Огледалото се прикачува на ѕидот со 2 закачалки.
За производство на спалната соба Jacаклин С искористен е следниот хардвер: еврозавртка, држачи, минификс, ролери водилки, шини од алуминиум, рачки од алуминиум.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 14
Пакет 1: 185/63 / 5,5 см, тежина 25,2 кг.
Пакет 2: 184/54 / 4,5 см, тежина 17,3 кг.
Пакет 3: 185/66/6 см, тежина 23,6 кг.
Пакет 4: 123/63/5 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 5: 199/33 / 4,5 см, тежина 9,9 кг.
Пакет 6: 155/80/3 см, тежина 15,8 кг.
Пакет 7: 78/46 / 6,5 см, тежина 10,55 кг.
Пакет 8: 78/46 / 6,5 см, тежина 9,8 кг.
Пакет 9: 55/52 / 10,5 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 10: 55/52 / 10,5 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 11: 72/65/3 см, тежина 7,2 кг.
Пакет 12: 193/23 / 5,5 см, тежина 5,75 кг.
Пакет 13: 118/47/3 см, тежина 8,1 кг.
Пакет 14: 40/30/15 см, тежина 3 кг.
Слични производи
Последно видени