Спална Виела 160/200, Виела , сонома truffle + венге magia | Мебел Виденов
Виела

Спална 160/200 , сонома truffle + венге magia

Спална Виела 160/200 1
Спална Виела 160/200 2
Спална Виела 160/200 3
Спална Виела 160/200 1_thumb
Спална Виела 160/200 2_thumb
Спална Виела 160/200 3_thumb
6900 ден
5300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за едностран или двостран душек со големина 160/200.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да докупите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- L167.5 B206 H90 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 206/30/7 см, тежина 22,8 кг.
Пакет 2: 173/91/4 см, тежина 30,7 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Виела 1100.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не