Стаклена трпезариска маса Аманда IV, Аманда IV, црна | Мебел Виденов
Аманда IV

Трпезариска маса , црна

Стаклена трпезариска маса Аманда IV 1
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 2
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 3
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 1_thumb
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 2_thumb
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 3_thumb
7100 ден
5600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Стаклена трпезариска маса Аманда IV со термо калено стакло и ногарки од не'рѓосуван челик
Димензии: L130 B80 H75 см.
Растојанија помеѓу двете површини: 13 см.
Термо калено стакло 10 мм е основната горна плотна и 8 мм е долната плотна. Аглите се измазнети фабрички, што обезбедува 100% сигурност во употреба.
Боја: главен топ транспарентен со бел или црн раб и бела или црна долна плотна.
Производот е наменет за домашна употреба
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. 
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 124/87/4 см, тежина 32 кг.
Пакет 2: 78/15/14 см, тежина 3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аманда IV 800.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не