Стандартен комплет пружинен механизaм за кревање + МДФ дно 2,5 мм., Механизам за кревање | Мебел Виденов
Механизам за кревање

Стандартен комплет пружинен механизaм за кревање + МДФ дно 2,5 мм.

Стандартен комплет пружинен механизaм за кревање + МДФ дно 2,5 мм. 1
Стандартен комплет пружинен механизaм за кревање + МДФ дно 2,5 мм. 1_thumb
900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Механизмот е дизајниран за кревање едностран душек со големина од 90/200 см.
Со него можете лесно и удобно да го користите просторот под креветот за чување постелнина или предмети за домаќинството.
Со негова помош душекот на креветот се крева и се држи во исправена положба без потреба од држење. Сетот вклучува дно од 2,5 мм МДФ, што дополнително ќе ја стабилизира изградбата на креветот. Елементите за поврзување потребни за монтирање се вклучени во производот.
Слични производи
Последно видени