Табуретка Макао, Макао , тeмно сива | Мебел Виденов
Макао

Табуретка , тeмно сива

Табуретка Макао 1
Табуретка Макао 2
Табуретка Макао 3
Табуретка Макао 1_thumb
Табуретка Макао 2_thumb
Табуретка Макао 3_thumb
3200 ден
Попуст: -24%
2400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

- димензии: L35 B35 H42 см
- густина на сунѓер/ седиште: VR 23/35
- изработена целосно од тексил
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 36/36/43 см, тежина 5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Макао 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не