Тросед Мелвин, Мелвин, темно беж | Мебел Виденов
Мелвин

Тросед со полици , темно беж

Тросед Мелвин 1
Тросед Мелвин 2
Тросед Мелвин 3
Тросед Мелвин 4
Тросед Мелвин 5
Тросед Мелвин 6
Тросед Мелвин 7
Тросед Мелвин 1_thumb
Тросед Мелвин 2_thumb
Тросед Мелвин 3_thumb
Тросед Мелвин 4_thumb
Тросед Мелвин 5_thumb
Тросед Мелвин 6_thumb
Тросед Мелвин 7_thumb
32200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Димензии:
- L227 B93 H68 см
Материјал на основа:
-Иверица
- иверица ламинирана
-MDF фурниран
-Цврсто дрво
Тип на тапацир:
-Текстил
Механизми:
- Механизам за проширување
Основа на седишта:

- Иверица

Пополнување:
-Полиуретанска пена
- област за спиење: 135/180 см
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 180/75/44 см, тежина 44 кг.
Пакет 2: 180/63/17 см, тежина 30 кг.
Пакет 3: 88/56/23 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 88/56/23 см, тежина 10 кг.
Слични производи
Последно видени