Тросед Норис, Норис, зелен | Мебел Виденов
Норис

Тросед на спуштање , зелен

Тросед Норис 1
Тросед Норис 2
Тросед Норис 3
Тросед Норис 4
Тросед Норис 5
Тросед Норис 6
Тросед Норис 1_thumb
Тросед Норис 2_thumb
Тросед Норис 3_thumb
Тросед Норис 4_thumb
Тросед Норис 5_thumb
Тросед Норис 6_thumb
41000 ден
27400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Тросед на спуштање
Димензии:
- L227 B86 H70 см.
- област за спиење: 135/190 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- основа: иверица, цврсто дрво
- седишта: полиуретанска пена 3033 - 12 см.
Градба:
- цврсто дрво
- иверица
Предности:
* функција кревет: спуштање на потпирачот за грб и влечење на седиштето
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 191/89/47 см, тежина - 60 кг.
Пакет 2: 88/61/35 см, тежина - 21 кг.
Пакет 3: 65/73/43 см, тежина - 5 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Норис 700.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не