Трпезариска маса Амари, Амари, светол орев | Мебел Виденов
Амари

Трпезариска маса , светол орев

Трпезариска маса Амари 1
Трпезариска маса Амари 1_thumb
22100 ден
17700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Трпезариска маса на Амари на продолжување
Димензии:
- L120-150 B80 H75 см.
Плотна:
- МДФ со лак слој
Градба:
- цврсто буково дрво со лак финиш
Обрнете внимание!
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, возможна е разлика во тоналитетот на одделните производи.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува инсталација, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 124/84/17 см, тежина 32 кг.
 

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амари 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не