Трпезариски стол Амадео, Амадео, светло беж кожа | Мебел Виденов
Амадео

Трпезариски стол , светло беж кожа

Трпезариски стол Амадео 1
Трпезариски стол Амадео 2
Трпезариски стол Амадео 3
Трпезариски стол Амадео 4
Трпезариски стол Амадео 5
Трпезариски стол Амадео 6
Трпезариски стол Амадео 7
Трпезариски стол Амадео 8
Трпезариски стол Амадео 1_thumb
Трпезариски стол Амадео 2_thumb
Трпезариски стол Амадео 3_thumb
Трпезариски стол Амадео 4_thumb
Трпезариски стол Амадео 5_thumb
Трпезариски стол Амадео 6_thumb
Трпезариски стол Амадео 7_thumb
Трпезариски стол Амадео 8_thumb
6000 ден
4500 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L60 B62 H72,5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 70,8 / 65,3 / 23,1 см, тежина 6 кг.
Пакет 2: 116,6 / 58,8 / 14,3 см, тежина 12 кг.
Пакет 3: 72,8 / 12,2 / 7,4 см, тежина 4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амадео 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не