Трпезариски стол Лорети, Лорети, црвена | Мебел Виденов
Лорети

Трпезариски стол , црвена

Трпезариски стол Лорети 1
Трпезариски стол Лорети 2
Трпезариски стол Лорети 3
Трпезариски стол Лорети 4
Трпезариски стол Лорети 5
Трпезариски стол Лорети 6
Трпезариски стол Лорети 7
Трпезариски стол Лорети 8
Трпезариски стол Лорети 9
Трпезариски стол Лорети 1_thumb
Трпезариски стол Лорети 2_thumb
Трпезариски стол Лорети 3_thumb
Трпезариски стол Лорети 4_thumb
Трпезариски стол Лорети 5_thumb
Трпезариски стол Лорети 6_thumb
Трпезариски стол Лорети 7_thumb
Трпезариски стол Лорети 8_thumb
Трпезариски стол Лорети 9_thumb
2300 ден
1700 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 4 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L43 B52 H80 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 88/74 / 17,6 см, тежина 19 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лорети 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени