Трпезариски стол Мигел III, Мигел III, темно кафеав | Мебел Виденов
Мигел III

Трпезариски стол , темно кафеав

Трпезариски стол Мигел III 1
Трпезариски стол Мигел III 2
Трпезариски стол Мигел III 3
Трпезариски стол Мигел III 1_thumb
Трпезариски стол Мигел III 2_thumb
Трпезариски стол Мигел III 3_thumb
3300 ден
2500 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 4 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 4 парчиња.
Димензии:
- L45 B56 H87 см.
Конструкција:
- слоесто дрво
Ногарки:
- челик со ПВЦ слој и дрвена текстура
Седиште/потпиралка:
 -лицев материјал: текстил полиестер
- полнеж: пенополиуретан
Моделот има елегантно лесна, но силна конструкција од метал и слоесто дрво. Седиштето и потпирачот за грб се вообичаена форма со одлична ергономија, стабилност и удобност.
Столот е тапациран со текстил силен и отпорен на абење и лесен на одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради можноста за сечење на површината. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 1
Пакет 1: 61/61/56 см., тежина 19,900 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мигел III 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не