Трпезариски стол Оливер, Оливер, венге со светло кафеаво седиште | Мебел Виденов
Оливер

Трпезариски стол , венге со светло кафеаво седиште

Трпезариски стол Оливер 1
Трпезариски стол Оливер 2
Трпезариски стол Оливер 3
Трпезариски стол Оливер 4
Трпезариски стол Оливер 1_thumb
Трпезариски стол Оливер 2_thumb
Трпезариски стол Оливер 3_thumb
Трпезариски стол Оливер 4_thumb
2000 ден/парче

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
- димензии: L53 B44 H92 см.
- конструкција: цврсто и слоесто буково дрво
*боја - венге
- седиште: цврста основа со сунѓер и кафеав текстил
Обрнете внимание!
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Одржување: За одржување на еко-кожа и тапацир, користете микрофибер крпа натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 67/47/97см., тежина 12,5 кг.
Слични производи
Последно видени