Трпезариски стол Вива, Вива, орев со темно беж седиште | Мебел Виденов
Вива

Трпезариски стол , орев со темно беж седиште

Трпезариски стол Вива 1
Трпезариски стол Вива 1_thumb
3500 ден
2700 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
- димензии: L43 B45 H89 см.
- конструкција: цврсто и слоевито буково дрво
* облога во боја орев
- седиште: цврста подлога со пена и текстилна боја темно беж
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 43/71/95 см, тежина 12 кг.
Слични производи
Последно видени