Цокла за кујна, Цокла за кујна, H15 см, PVC боја металик | Мебел Виденов
Цокла за кујна

1200 мм , H15 см, PVC боја металик

Цокла за кујна 1
Цокла за кујна 1_thumb
500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 10 дена

Цокла за кујна со висина 150 мм.
Материјал:
- ПВЦ ламиниран
- мат површина
Цоклата е монтирана со штипки заедно со шкафовите.
Секоја од наведените големини е достапна во комплет со соодветен број штипки.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Цокла за кујна 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Последно видени

Следете не