ТВ секција Виена, Виена, магма + даб евок | Мебел Виденов
Виена

ТВ секција , магма + даб евок

ТВ секција Виена 1
ТВ секција Виена 2
ТВ секција Виена 3
ТВ секција Виена 4
ТВ секција Виена 5
ТВ секција Виена 6
ТВ секција Виена 7
ТВ секција Виена 1_thumb
ТВ секција Виена 2_thumb
ТВ секција Виена 3_thumb
ТВ секција Виена 4_thumb
ТВ секција Виена 5_thumb
ТВ секција Виена 6_thumb
ТВ секција Виена 7_thumb
14600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L220 B35.5 H183 см.
Материјали:
- ламинирана иверица, украс магма
Врати / предна страна:
- ламинирана иверица, дабова боја
Обрнете внимание!
Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 5
Пакет 1: 230/45/7 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 142/40/7 см, тежина 19 кг.
Пакет 3: 142/40/6 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 125/48/10 см, тежина 23 кг.
Пакет 5: 31 / 21.5 / 11 см, тежина 5,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Виена 2300.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не