ТВ Секција Џесика, Џесика, даб сонома + венге | Мебел Виденов
Џесика

ТВ Секција , даб сонома + венге

ТВ Секција Џесика 1
ТВ Секција Џесика 2
ТВ Секција Џесика 3
ТВ Секција Џесика 4
ТВ Секција Џесика 5
ТВ Секција Џесика 1_thumb
ТВ Секција Џесика 2_thumb
ТВ Секција Џесика 3_thumb
ТВ Секција Џесика 4_thumb
ТВ Секција Џесика 5_thumb
13300 ден
Попуст: -30%
9300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

ТВ Секција Џесика
- витрина (стоечка): L50 B34 H108,5 см.
- низок ТВ комода: L163 B41 H37,5 см.
* 1 преклопна врата
- полица: L108 B19,5 H23 см.
* 1 полица од иверица, 1 стаклена полица
- витрина за ѕид: L50 B34 H106 см.
* Потребна е монтажа на ѕид
Основа:
- ламинирана иверка, HDF грб
Врати:
- ламинирана иверка, стакло 4 мм.
Декорација: даб сонома + венге
* индивидуалните модули овозможуваат поместување.
За поголем ред и удобност дома, користете практично разместување на комодите.
Поединечните кабинети можете да ги поставите според потребите и местото за кое се обезбедени. Должината на ТВ-кабинетот овозможува поставување на доволно голем ТВ-уред. Мебелот е направен од ламинирана иверица. Сите делови со иверица ги исполнуваат европските стандарди за екологија и безбедност. Рабовите на секој детал се прецизно направени со највисоката класа на лепила и машини. Комодата Џесика е во цврст и лесен пакет со упатства за монтирање кои лесно се следат. Сите потребни елементи за составување на комодата се вклучени во сетот. Прицврстувачите - држачи и штрафови за монтирање до и на ѕидот, се купуваат одделно.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 41/16/13 см, тежина 2 кг.
Пакет 2: 167/42/6 см, тежина 22 кг.
Пакет 3: 106/35/8 см, тежина 17,4 кг.
Пакет 4: 110/50/7 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 5: 50/33/12 см, тежина 13 кг.
Слични производи
Последно видени