ТВ Секција Марона, Марона, сив даб крафт + темно ателје | Мебел Виденов
Марона

ТВ Секција , сив даб крафт + темно ателје

ТВ Секција Марона 1
ТВ Секција Марона 1_thumb
13500 ден
10400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L204 B40 H180
Основа:
- ламинирана иверица
Полици:
- стакло
* LED осветлување
Обрнете внимание!
Наведената големина на ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 153/42/7 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 2: 95/37/11 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 3: 95/37/11 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 4: 130/21/3 см, тежина 5,5 кг.
Пакет 5: 92/35/5 см, тежина 13,5 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Марона 1500.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не