ТВ Секција Рефал 2, Рефал 2, бел сјај + даб вотан | Мебел Виденов
Рефал 2

ТВ Секција , бел сјај + даб вотан

ТВ Секција Рефал 2 1
ТВ Секција Рефал 2 1_thumb
34000 ден
25900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
L310 B40 H195 см
Основа материјал:
- иверица ламинирана
Површина врати:
-сјај
Механизми:
-шини за фиоки
Основа површина:
-мат
Врати материјал:
-МДФ ламиниран
Боја: бел сјај +  даб вотан
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 80/49/10 см, тежина 17 кг.
Пакет 2: 171/42/8 см, тежина 28 кг.
Пакет 3: 146/46/8 см, тежина 29 кг.
Пакет 4: 86/37/13 см, тежина 17 кг.
Пакет 5: 202/46/7 см, тежина 33 кг.
Пакет 6: 86/37/14 см, тежина 19 кг.
 
Слични производи
Последно видени