ТВ Секција Сандра, Сандра, венге + даб сонома | Мебел Виденов
Сандра

ТВ Секција , венге + даб сонома

ТВ Секција Сандра 1
ТВ Секција Сандра 1_thumb
25400 ден
17300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

ТВ Секција Сандра
Димензии:
- низок шкаф: L55 B28 H80 см.
- низок шкаф за TВ: L125 B42 H42 см.
- полица(за ѕид): L125 B22 H25 см.
- витрина: L55 B28 H180 см.
Основа:
- ламинирана иверица
- провидно стакло 4мм.
- декорација: венге + даб сонома
* хардверот за полицата не е вклучен и потребно е да се направат дупки дополнително за поставување на ѕид. Оваа ТВ Секција Сандра е специјален модел изработен од ламинирана иверка со висококвалитетно лепило за рабовите, што гарантира голема отпорност на лупење. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Наведената големина за ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 133/50 / 8,5 см, тежина 21,4 кг.
Пакет 2: 134/33 / 6,6 см, тежина 7,8 кг.
Пакет 3: 75/48 / 5,5 см, тежина 4,08 кг.
Пакет 4: 64/36 / 13,5 см, тежина 11 кг.
Пакет 5: 74 / 39,5 / 4,5 см, тежина 7,04 кг.
Пакет 6: 187/36 / 7,5 см, тежина 18,6 кг.
Пакет 7: 45/15/15 см, тежина 1,45 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сандра 2200.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не