ТВ Секција Олена, Олена, даб евок | Мебел Виденов
Олена

ТВ Секција , даб евок

ТВ Секција Олена 1
ТВ Секција Олена 2
ТВ Секција Олена 3
ТВ Секција Олена 4
ТВ Секција Олена 5
ТВ Секција Олена 6
ТВ Секција Олена 1_thumb
ТВ Секција Олена 2_thumb
ТВ Секција Олена 3_thumb
ТВ Секција Олена 4_thumb
ТВ Секција Олена 5_thumb
ТВ Секција Олена 6_thumb
17200 ден
11000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Димензии:
- ТВ шкаф: L150 B40 H31 см.
- шкаф со една врата и витрина: L52 В34 H101.5 см.
- шкаф со една врата и витрина: L52 В34 H100 см. - за поставување на ѕид
- ѕидна полица: L120 B20 H16 см. - 1 пар.; за поставување на ѕид
Основа:
- ламинирана иверка
Полици:
- иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Согласете ги вкупните димензии на ТВ со димензиите на плотната.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 110/30/20 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 200/60/90 см, тежина 37 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Олена 2000.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не