ТВ шкаф Локса А, Локса А, бор andersen + даб grandson | Мебел Виденов
Локса А

ТВ шкаф , бор andersen + даб grandson

ТВ шкаф Локса А 1
ТВ шкаф Локса А 2
ТВ шкаф Локса А 3
ТВ шкаф Локса А 4
ТВ шкаф Локса А 1_thumb
ТВ шкаф Локса А 2_thumb
ТВ шкаф Локса А 3_thumb
ТВ шкаф Локса А 4_thumb
12000 ден
Попуст: -26%
8900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L160 B44 H51 см
Основа:
- иверка
- метални рачки
Предности:
- непречено затворање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 63/54/12 см, тежина 17,3 кг.
Пакет 2: 168/45/5 см, тежина 21,3 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Локса А 1000.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не