ТВ шкаф Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

ТВ шкаф , даб вотан + бел сјај

ТВ шкаф Селе 1
ТВ шкаф Селе 2
ТВ шкаф Селе 3
ТВ шкаф Селе 1_thumb
ТВ шкаф Селе 2_thumb
ТВ шкаф Селе 3_thumb
6700 ден
5200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L135 B41 H45 см.
Материјали:
- ламинирана иверка
Врати:
- иверица, бел сјај
- метални рачки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 147/44/9 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 69/27/4 см, тежина 3,75 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 1500.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени