ТВ шкаф Тес, Тес, дaб сонома + бeл сјај | Мебел Виденов
Тес

ТВ шкаф , дaб сонома + бeл сјај

ТВ шкаф Тес 1
ТВ шкаф Тес 2
ТВ шкаф Тес 3
ТВ шкаф Тес 4
ТВ шкаф Тес 1_thumb
ТВ шкаф Тес 2_thumb
ТВ шкаф Тес 3_thumb
ТВ шкаф Тес 4_thumb
3500 ден
Попуст: -36%
2200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

ТВ шкаф Тес
Димензии:
- L150 B30 H40 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 157/40/4 см, тежина 10,3 кг.
Пакет 2: 154/40/5 см, тежина 9 кг.
Пакет 3: 28/20/9 см, тежина 0,8 кг.
Слични производи
Последно видени