Кружен мијалник за вградување, Мијалник за вградување кружен, хром | Мебел Виденов
Мијалник за вградување кружен

длабочина 18 см. , хром

Кружен мијалник за вградување 1
Кружен мијалник за вградување 1_thumb
2300 ден
1700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии: 48,5 см.
Длабочина на коритото: 18 см.
Дебелина на челикот: 0,6 мм.
Минимална големина на шкафот за вградување: 45 см.
Сифон: 11,5 см
Вклучени во комплетот: ПВЦ цевки за приклучување на вода и машина за миење садови.
Сифон со одлив.
Современиот мијалник од не'рѓосувачки челик обезбедува поголема удобност и функционалност во модерната кујна. Големото корито го прави погодно да се користи за чистење и мали и големи садови. Мазната челична површина и подвижната решетка на сифон овозможуваат лесно чистење и секојдневно одржување на мијалникот. Поголемиот дијаметар на сифонот обезбедува брз млаз вода.
Обрнете внимание!
Мијалникот се предлага со пробиен отвор за чешма.
Исчистете го мијалникот со неутрален сапун или детергент што не содржи кисели или абразивни честички. Никогаш не чистете го мијалникот со четка за тврд материјал, остри предмети или груба крпа, бидејќи тоа може да ја оштети површината. По употребата, добро е да се мие со вода и да се исуши мијалникот со пешкир.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Последно видени