Закачалка Егеа, Егеа, црна | Мебел Виденов
Егеа

Закачалка , црна

Закачалка Егеа 1
Закачалка Егеа 1_thumb
2800 ден
Попуст: -31%
1900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензиии:
- H185 см.
Конструкција
- метал
- PVC
 
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Слични производи
Последно видени