Закачалка Виран, Виран, венге магија | Мебел Виденов
Виран

Закачалка , венге магија

Закачалка Виран 1
Закачалка Виран 2
Закачалка Виран 1_thumb
Закачалка Виран 2_thumb
6500 ден
5000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B36 H196 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 86/35/16 см, тежина 24,2 кг.
Пакет 2: 159 / 13,5 / 8,5 см, тежина 9,1 кг.
Пакет 3: 159 / 45,5 / 6,5 см, тежина 10 кг.
 
Слични производи
Последно видени